Wie ben ik?

About

Wie ben ik ...

Ik ben vooral moeder van twee prachtige volwassen kinderen, daarnaast ben ik leerkracht en remedial teacher op een grote basisschool. Dit doe ik al ruim 35 jaar met veel plezier. Waarom dan toch deze stap?......

Al jaren voel ik de drang om op een andere manier bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen. Vooral om hier ook de liefde voor dieren en de natuur over te brengen. Samen met mijn man ben ik op zoek gegaan naar mogelijkheden, totdat het noodlot anders bepaalde. In 2006 overleed mijn grote liefde en bleef ik met twee kinderen achter. Dit heeft mij jaren op een overleef stand gezet, zowel op mijn werk als in het onderhouden van mijn vriendenkring en de opvoeding van mijn kinderen. Nu zijn zij inmiddels volwassen en gaan ieder hun eigen weg.

Zo kwam het gevoel weer terug om vanuit de liefde voor dieren bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen en ben ik weer op zoek gegaan naar mogelijkheden. Bij paardencoaching viel voor mij de puzzel in elkaar, hiermee heb ik mezelf nieuwe inzichten gegeven in wie ik nu eigenlijk ben en wat ik wil. Het coachen met paarden geeft mij een enorme boost, wanneer ik de coachee zie groeien in zelfverzekerdheid en eigenwaarde.

https://www.upcoachingmetpaarden.nl/wp-content/uploads/2017/02/DSC5417-2-scaled-589x550.jpg

Mijn werk op school is ook de plek waar ik zie wat kinderen nodig hebben aan sociaal emotionele vaardigheden, maar ook duidelijke ondersteuning voor kinderen die anders leren. Om anders lerende kinderen te helpen ga ik in het najaar een bijscholing doen, Anders leren met paarden (ALMP).

Mijn droom is om kinderen te leren wat de natuur te bieden heeft. Om ze de liefde van dieren te laten voelen, zodat ze ook van zichzelf en de mensen om zich heen kunnen houden. Om ze te laten groeien en opbloeien tot mooie, liefdevolle personen.